snart är första veckan på den nya jobbet som projektledare inom SEO till enda. Har varit en tuff start har kört för fullt och sitter nu på hotellet i Vilhelmina och skriver i min blogg. Kom hit till vilhelmina i onsdags och har sedan dess jobbat med en kundwebbm vi har tyvärr inte hunnit köra så mycket seo utan det har mest varit kodande i asp och css design. Alltid bra att fräscha upp det också.

Vädret här är jättebra och det har varit strålande sol igår och idag, vilket är härligt. Hade tänkt att ta mig en promenad nu runt vilhelmina och se vad de har att erbjuda, sedan blir det att käka middag på hotellet eller någon annanstans, får se vart man hamnar.

Hoppas ni har det bra på hemmaplan. Fick rapport att vi fått installerat en ny toalett igår och att den fungerar (den förra sprack och läckte en massa vatten).

Ett svar på “första veckan snart till slut”
  1. Jaaa, så fin så :)

Lämna ett svar

Comment spam protected by SpamBam